Титуляр на Барселона: Ще се пенсионирам тук, другаде няма да имам мотивация за игра


Титуляр на Барселона: Ще се пенсионирам тук, другаде няма да имам мотивация за игра
Снимка: Getty Images/Guliver

1233 0

Защитникът на Барселона Жерар Пике заяви, че възнамерява да сложи края на кариерата си в каталунския клуб. Роденият в Каталуня футболист е възпитаник на клуба. Той игра за първия тим в периода 1999-2004 г., след което замина за Англия. Пике се върна на "Камп ноу" през 2008 г. и играе за първия тим до ден днешен. В момента той не е на разположение на Роналд Куман заради контузия.

"Ше приключа с футбола в Барселона. Винаги съм го казвал. Играя футбол, защото представлявам Барса. Не се виждам в друг отбор, просто няма да имам мотивация там", заяви бранителят, цитиран от Goal.com. През ноември миналата година Пике сподели и, че вижда бъдещето си и след футбола в каталунския гранд.

"Няма да мога да участвам в президентските избори, защото съм все още футболист. В бъдеще - кой знае? Аз съм голям фен на Барселона и бих искал да помогна на клуба. Може би в бъдеще ще издигна кандидатурата си, ако бъда готов и мога да предложа нещо ново. Винаги съм мечтал да стана президент на Барселона, но не зная дали ще се случи", сподели той, цитиран от "Marca". А ето какво още е готов да направи за любимия си клуб защитникът. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички