Тихият Валверде захапа Рамос, намекна, че е клюкарка


Тихият Валверде захапа Рамос, намекна, че е клюкарка
Снимка: Getty Images/Guliver

1259 0

Тихият и неконфликтен треньор на Барселона Ернесто Валверде размаха пръст към капитана на Реал Мадрид Серхио Рамос. Повод за това стана изявлението на защитника, че по време на почивката лидерът на каталунците Лионел Меси е имал спор със съдията и го е нарекъл "глупак".

"Не мога да кажа много по този въпрос. Винаги някъде има онформация, която изисква доказателства. Разговори между реферите и играчите са били винаги. Видял съм много в живота си както на терена, така и в тунела. Никой не би трябвало да обсъжда това, което е казано в тунела", заяви треньорът.

"Не се съмнявам в честността на съдията по отношение на съдийството в мача. Съдиите са свикнали на разговори с играчите", допълни Валверде, цитиран от "Спорт".

По време на Ел Класико главният рефер Ернандес Ернандес взе няколко спорни решения. Той изгони Серхи Роберто, но спести това на Гарет Бейл. Според думите на Рамос Меси на висок тон по време на почивката е упрекнал рефера, че подкрепя гостите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички