Тайната клауза на Суарес, която може да му донесе още пари в Атлетико Мадрид


Тайната клауза на Суарес, която може да му донесе още пари в Атлетико Мадрид
Снимка: Getty Images

5196 0

Уругвайският нападател Луис Суарес има възможност да напусне Атлетико Мадрид само след една година в клуба, въпреки че е подписал договор до 2022 година. Това е само една от многото клаузи в контракта му, които "Marca" периодично разкрива.

Днес изданието съобщи за още една люпобитна такава, която може да донесе още повече пари на Суарес. При преминаването си в Мадрид той се е подписал под параграф, който предвижда бонуси за отбелязването на 15 и 20 гола.

"Кота 15" вече бе достигната от 34-годишният футболист на 21 март при успеха над Алавес с 1:0. Оттогава обаче Суарес не може да влезе в ритъм, за което допринесоха и неговите контузии. "Marca" припомня, че са изминали седем мача от последния му гол за Атлетико Мадрид и сега някои специалисти казват, че тази клауза в договора му може да е неговото проклятие.

Все пак има още три жизненоважни мача за Суарес, за да спечели бонуса за 20 отбелязани гола - тези срещу Реал Сосиедад, Осасуна и Реал Валядолид. Дали ще го направи или не и дали по този начин ще заведе Атлетико до титлата в Ла Лига, предстои да разберем.

Ето и пълната програма на Атлети, Реал и Барса до края на сезона в Испания!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички