Суарес: Видно е, че липсвам на английските медии


Суарес: Видно е, че липсвам на английските медии

1032 0

Нападателят на Барселона Луис Суарес се оплака от отношението на английските медии към него. В интервю за "beIN SPORTS" уругваецът разкри, че е уморен от кампанията срещу него.

"Не знам дали в английската преса се води кампания срещу мен, но се вижда, че им липсвам. Толкова много ме критикуват, че се вглеждат в някакви дребни детайли. Публикуват снимки с мен, а когато открият, че са фалшиви, ги трият. Уморен съм от това", призна Суарес.

В Испания, напротив, нападателят е много щастлив. "Щастлив съм в Барселона. Моята мечта да играя за най-добрия клуб в света се сбъдна. Сега помагам на отбора, това ме успокоява и ми дава усещането, че съм важен за тима", споделя голаджията.

"Отмина времето, когато не можех да се разпиша. Това обаче не ме безпокоеше. Аз съм много самокритичен човек, когато виждам, че не помагам на отбора. Но чувствах, че съм полезен на отбора и дори и да не бележех, оставах спокоен", допълва уругвайската звезда.

Накрая Суарес разкри, че и семейството му се чувства много щастлив в каталунската столица.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички