Суарес: Тези мачове може да ни костват шампионската титла


Суарес: Тези мачове може да ни костват шампионската титла
Снимка: Getty Images/Guliver

3098 0

Нападателят на Барселона Луис Суарес сподели огорчението си от загубата на своя тим срещу Гранада в петия кръг на испанското първенство. Според уругваеца, тази загуба може да коства на каталунците шампионската титла, към която те се стремят и този сезон.

"Това е поражение, от което боли. Трябва да анализираме много неща и да бъдем самокритични, за да станем по-добри. Мачът стана труден за нас от самото начало. Ние губехме почти от първата минута, това усложни ситуацията. Владеехме в голям процент от времето топката, но не бяхме убедителни, не създавахме възможности", коментира Суарес, цитиран от каталунския "Спорт".

"Не мислим за миналия сезон, когато бяхме шампиони. Трябва да разберем защо не побвждаваме. Това ни притеснява. Да разберем защо не създаваме моменти. Трябва да признаем, че сме длъжни да печелим мачове, но не го правим. Предстои ни още дългъ път, но тези мачове могат да ни костват победата в първенството. Това е моментът да анализираме какво се случва. Предстои ни дълга и трудна година", допълни острието. А кой е вероятният бъдещ отбор на уругваеца вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички