Суарес: След ухапването на Киелини посещавах психолог


Суарес: След ухапването на Киелини посещавах психолог
Снимка: Getty Images/Guliver

1705 0

Нападателят на Барселона и Уругвай - Луис Суарес, се върна към инцидента с ухапването на Джорджо Киелини в мача Уругвай - Италия на Мондиал 2014. Уругваецът направи изненадващо разкритие относно случилото се тогава, което едва не провали кариерата на звездата.

"След мача жена ми ме попита за това. Аз казах, че просто сме се сблъскали. По-късно се обърнах към психолог и това много ми помогна. Приех грешките си и станах по-зрял. Тогава страдах много. Подведох жена си, децата си, съотборниците", заяви Суарес, цитиран от сайта на Джанлука Ди Марцио.

"Отнесоха се с мен по неправилен начин. Подписах договор с Барселона, но дори не ми позволиха да бъде представен пред медиите. Тогава си помислих, че с кариерата ми е свършено и трябва да напусна", допълва нападателят. Както е известно, заради ухапването уругваецът получи 4-годишна забрана да играе футбол. А какво мисли за ухапването потърпевшият Киелини към днешна дата вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички