Суарес: И за 4 пъти повече пари не напускам Барса


Суарес: И за 4 пъти повече пари не напускам Барса

3613 0

Нападателят на Барселона Луис Суарес увери феновете на тима в любовта си към него. Уругваецът изрази надежда да остане на "Камп ноу" възможно най-дълго време.

"Работих усилено, за да заслужа предложение от клуба, за който винаги съм искал да играя. Сега не бих се съгласил да напусна Барса, дори ако ми предложат три пъти или четири пъти повече пари. Искам да бъда тук, семейството ми е щастливо, градът действително ни харесва. Невъзможно е да поискам скоро да напусна клуба и града", заяви нападателят.

Суарес обсъди и евентуалното напускане на партньора си в атака и най-голяма звезда в клуба Лионел Меси.

"Лионел се чувства щастлив в клуба. Не мога да си представя, че би искал да напусне. Неговото семейство е щастливо в Барселона. Той е напълно отдаден на клуба", каза бившата звезда на Ливърпул.

Суарес няма съмнение, че аржентинецът е най-добрият играч в света. "Неговата игра е естествена, истинска. Единственият компонент, който трябва да подобри той, е ударът с десния крак. Той ще бъде най-добрият в света за дълго време", сигурен е той.

Относно разликата между Барселона и големия им съперник Реал, която в момента е шест точки, уругвайската звезда коментира: Това е Мадрид и те винаги играят за победа. Сега ситуацията е такава, че те изостават, но миналата година беше обратното. В края на краищата, станахме шампиони именно ние".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички