Суарес даде мрачна прогноза за сезона на Барселона


Суарес даде мрачна прогноза за сезона на Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

8635 0

Нападателят на Барселона Луис Суарес заяви, че отборът трябва да подобри представянето си, ако иска да спечели Суперкупата на Испания. В събота вечер отборът на Ернесто Валверде не успя да победи Еспаньол в каталунското дерби, завършило 2:2.

"Направихме най-трудното нещо - обрат в такъв двубой и то на стадиона на съперника. Смятам, че загубихме две точки. Има неща, които трябва да подобрим, независимо дали побеждаваме, падаме, или завършим наравно", сподели уругваецът след двубоя.

"Трябва да анализираме какво се е случило и да се подобрим. Знаем, че ни очаква тежък мач, но имаме няколко дни, в които да опитаме да станем по-добри. Ако искаме да спечелим Суперкупата, то трябва да го направим", допълни още той. Барселона ще играе срещу Атлетико Мадрид на полуфиналите за трофея.

В двубоя срещу Еспаньол Барса остана с човек по-малко, след като в 74' Френки Де Йонг бе изгонен с втори жълт картон, което позволи на домакините да се върнат в двубоя с късно попадение. "Трудно е, когато си с човек по-малко. Съперникът ти се надъхва и се хвърля в атака. Но това не е оправдание, ние сме шампиони и трябва да побеждаваме". А какъв впечатляващ показател записа Суарес в последния месец - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички