Страшен инцидент с Фернандо Торес на мача с Депортиво, изпадна в безсъзнание


Страшен инцидент с Фернандо Торес на мача с Депортиво, изпадна в безсъзнание

8785 0

Нападателят на Атлетико Мадрид Фернандо Торес получи травма в главата по време на снощния мач с Депортиво, който се игра в Ла Коруня и завърши с равенство 1:1.

В 85-ата минута футболистът удари лошо главата си в тревата след стълкновение с противников играч. Съотборниците му се намесиха и оказаха първа помощ на Торес.

Marca съобщи, че Торес има мозъчно сътресение, но добрите новини са, че лекарите бързо са извадили езика му на терена и нападателят е дошъл в съзнание на път за болницата.

32-годишният нападател бе изнесен на носилка и откаран незабавно в болница. По-късно стана ясно, че при епизода Торес е загубил съзнание за няколко минути, но не е преставал да диша. Торес прекара нощта под лекарско наблюдение и се очаква по-късно днес да бъде изписан.

От клиниката той се е свързал първо със съпругата си, за да я увери, че всичко с него е наред. От Атлетико също успокоиха като заявиха, че вече всичко е наред с нападателя.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички