Стожер срещу наемник: "Странни" звезди могат да решат битката между Реал Мадрид и Барселона


Стожер срещу наемник: "Странни" звезди могат да решат битката между Реал Мадрид и Барселона
Снимка: Getty Images / Колаж: SportLive

1868 0

Най-голямото футболно шоу на планетата: Реал Мадрид срещу Барселона ще прикове погледите на всички футболни фенове тази неделя (21 април). Мнозина вярват, че зрелището ще бъде гарантирано, а Родриго от мадридчани и Жоао Феликс от каталунците могат да се окажат двамата, които да решат Ел Класико.

Стожер срещу Наемник на Реал - Барса

От една страна, имаме един от стожерите в нападението на мадридчани - Родриго, младото бразилско крило отказа Манчестър Сити преди броени дни в Шампионска лига, а преди месеци се разписа срещу каталунците във финала за Суперкупата на Испания. Нападателят определено трябва да бъде следен зорко от защитата на Шави.

Още: "Той започна да плаче" - само сълзите на Карло Анчелоти накарали Каземиро да се замисли за напускането на Реал Мадрид

Родриго може да реши Ел Класико

От другата страна, се намира дошлият под наем през лятото от Атлетико Мадрид - Жоао Феликс. Португалецът се намира в отлична форма, когато заговорим за гостуванията на "блаугранас". 24-годишният футболист може да се похвали с откриващите попадения в последните 2 визити на Барселона в испанския елит.

Жоао Феликс може да реши Ел Класико

Разбира се, в дерби от подобен магнитуд всяка една от звездите на терена може да направи разликата. Класата на играчи от Реал Мадрид като Джуд Белингам, Винисиус, както и на тези от Барса като Роберт Левандовски, Рафиня и т.н. не трябва да бъде подценявана.

Още: "Камп Ноу" няма да е готов за 125-ата годишнина на Барселона

Бивш играч на Арсенал: Сити унищожиха Реал Мадрид, опозориха ги

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички