Стоичков: В краткосрочен план Зидан ме плаши, но в дългосрочен - не


Стоичков: В краткосрочен план Зидан ме плаши, но в дългосрочен - не

2382 0

Голямата звезда на Барселона от близкото минало и върл противник на Реал Мадрид - Христо Стоичков, не пропусна да даде своя коментар относно назначението на легендата Зинедин Зидан за треньор на "Белия балет".

"В краткосрочен план Зидан ме плаши, в дългосрочен - не, заяви Камата пред "Onda Cero". След като спечелят два мача, играчите там се обръщат към релакс, отпускат се", смята той.

"Постоянството е много сложно. Зидан е добро момче, няма твърда ръка и ще се справи в съблекалнята по свой начин. Разбира се, познавайки играчите там, знам какво се случва. Понякога футболист не иска да тренира един час, понякога не му е удобно, не иска да играе на дадена позиция и треньорът просто си тръгва. Това е неуважително", допълва журналистът Стоичков.

Според българина, на Зидан ще му е трудно да се справи с толкова много звезди в съблекалнята. Разбира се, Камата посочи за пример Барселона, където, според него, за Луис Енрике нещата стоят различно.

"Меси, Суарес и Неймар в съблекалнята са като братя. Философията на Барселона е по-различна. Там е важно да чувстваш цветовете, не откъде идваш", категоричен е носителят на "Златната топка".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички