Стана ясна причината за тежките думи на Кристиано Роналдо


Стана ясна причината за тежките думи на Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

5935 0

Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е недоволен от условията по новия контракт, който ръководството на клуба му предложи в хода на сезона, съобщи мадридският AS. Според изданието, президентът Флорентино Перес е обещал на португалеца да подобри условията в договора му след победата над Ювентус в миналогодишния финал на Шампионска лига.

Преговорите са започнали през декември по време на Световното клубно първенство. От Реал Мадрид са предложили на Роналдо увеличение на възнаграждението му с 9 милиона евро, но с доста условия. Сред тях били завоюване на титли, получаване на "Златна топка" и други лични награди. Кристиано е отхвърлил офертата, считайки я за неуважителна към него за кариерата му в клуба, както и за постигнатите досега успехи. Ситуацията се е влошила и от хвалебствените изказвания на Перес по адрес на Неймар в същата вечер, в която Роналдо получи за пети път "Златна топка".

Именно заради събитията в последните месеци Роналдо е решил да насочи вниманието си към себе си веднага след победата в поредното издание на Шампионската лига. Минути след завоюването на титлата португалецът каза пред медиите, че за бъдещето си ще говори по-късно.

Тези думи предизвикаха вълна от коментари и дебати за бъдещето в Реал на петкратния победител в най-престижния турнир. Португалецът обеща да оповести решението си до една седмица.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички