Марк Лоуренсън: Този Реал не е велик отбор като Барса с Шави и Иниеста


Марк Лоуренсън: Този Реал не е велик отбор като Барса с Шави и Иниеста
Снимка: Getty Images/Guliver

2112 0

Бившият футболист на Ливърпул Марк Лоуренсън даде любопитна оценка на играта на Реал Мадрид във финала на Шампионска лига. "Белите" победиха мърсисайдци с 3:1 и за трети пореден път спечелиха турнира. Според настоящия експерт на "ВВС" мадридчани не попадат сред великите отбори.

"Разбира се, това е голямо постижение. Но аз не бих нарекъл този Реал един от великите отбори. Той не е толкова добър, колкото бе Барселона с Шави, Иниеста и Меси. Не играе толкова качествено", заяви Лоуренсън пред ВВС.

Бившият футболист коментира и грешките на вратаря на "червените" Лорис Кариус.

"Жал ми е за него, защото е направо разбит. Не виждам да има бъдеще в Ливърпул. Кариус преживя ужасна вечер. Беше ужасно да гледаш как остана сам в наказателното си поле след мача. Играчите на Реал първи отидоха да го утешат, след това дойде и член на треньорския щаб на Ливърпул. Мисля, че играчите на Ливърпул също са го подкрепили, въпреки че трудно се намират думи. Но дори Клоп публично да го подкрепи, е ясно, че Кариус не е достатъчно добър за Ливърпул. Нужен е друг титулярен вратар, който ще помогне да се печелят трофеи. Кариус винаги играе така, сякаш а-ха и ще направи грешка", анализира Лоуренсън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички