Спортен журналист хвърли светлина около бъдещето на Едер Милитао в Реал Мадрид


Спортен журналист хвърли светлина около бъдещето на Едер Милитао в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

891 0

Известният спортен журналист Фабрицио Романо публикува информация в профила си в Twitter, която касае един от най-важните футболисти в отбраната на Реал Мадрид - Едер Милитао.

Бразилецът е на "Сантяго Бернабеу" от лятото на 2019 г., когато бяха платени 50 милиона евро на Порто, а до момента е изиграл 97 мача във всички турнири, в които се е отчел с 4 гола и 5 асистенции (17 жълти и 2 червени картона).

Романо пише, че ръководството на Кралския клуб е постигнало договорка със защитника за нов дългосрочен договор до края на сезон 2027/28, тъй като настоящият му изтича през лятото на 2025 година. В момента се работи по документацията, а в новия контракт ще залегне освобождаваща клауза в размер на 1 милиард евро!

През сезон 2022/23 Едер Милитао е взел участие в 6 двубоя - 4 в Ла Лига, 1 в Шампионска лига и 1 за Суперкупата на УЕФА. След паузата за националните отбори, в която той изигра пълни 90 минути за Бразилия при победата с 3:0 срещу Гана в приятелски мач, Реал Мадрид е домакин на Осасуна - 2 октомври, 22:00 часа.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Челси е постигнал предварителна договорка със звездно име от немската Бундеслига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички