Спипаха Еден Азар в клуб да изневерява на жена си (ВИДЕО)


Спипаха Еден Азар в клуб да изневерява на жена си (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3360 0

Еден Азар от доста време не се справя добре на терена, а сега може да създаде проблеми и в личния си живот. В социалните мрежи се появи видео, на което се вижда как се наслаждава на компанията на непознато момиче.

Испанците пишат, че Азар е в центъра на голям скандал след публикуваното видео от дискотека, за което се твърди, че е направено по време на паузата за национални отбори.

В Twitter беше публикувано видео, на което се вижда как Азар се забавлява с непознато момиче, а испанските медии усилено пишат, че той изневерява на жена си.

Азар остана в дискотеката до ранните зори и вероятно не му харесва, че забавлението му стигна до медиите. След като видеото беше пуснато, то скоро стана една от основните теми. Мнозина също се опитват да разберат самоличността на момичето с Азар.

Засега нито Азар, нито съпругата му са говорили по тази тема, а футболистът получи контузия в последната си среща за Белгийския национален отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички