Смях в Каталуния: Барса подписа с най-младия член на отбора си (ВИДЕО)


Смях в Каталуния: Барса подписа с най-младия член на отбора си (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

1544 0

Ръководството на Барселона завърши трансфера на бранителя Жейсон Мурийо. 26-годишният колумбиец подписа договор с тима от "Камп Ноу" до края на сезона, след като бе преотстъпен под наем от тима на Валенсия.

"Блаугранас" разполагат и с опция за закупуване на Мурийо, която е на стойност 25 млн. евро. Вниманието на медиите бе привлечено повече от присъствието на друго лице при подписването на договора.

Защитникът бе съпроводен от своята шестмесечна дъщеря, която получи честта да подпише новия контракт на баща си вместо него. Тя разбираемо изпита трудности при работата с писалката, а президентът на Барселона Джосеп Бартомеу й показа как да се справи със задачата и къде точно да постави подписа си.

Жейсон Мурийо е първият трансфер на каталунците през зимата, като бе привлечен поради спешната нужда от кадри в защита, където Барселона изнемогва в последните месеци. Колумбиецът привлече вниманието към себе си с изявите си в Интер между 2015 и 2018 г. Той има и 27 мача за своята страна, но не попадна в състава за Световното първенство в Русия през това лято.

Междувременно голямата звезда на Барселона Лионел Меси даде откровено интервю, в което говори за Кристиано Роналдо, Неймар, Хосеп Гуардиола и "Златната топка". Какво каза аржентинецът - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички