След резила в Шампионска лига: Барса купува 4-и топ нападател


След резила в Шампионска лига: Барса купува 4-и топ нападател

12119 0

Ръководството на Барселона е взело решение да привлече четвърти нападател в селекцията на Луис Енрике. Причината за това е, че се налага Неймар, Меси и Суарес да играят по 90 минути в почти всички мачове на каталунците извън първите кръгове на Купата на Краля.

Това даде сериозно отражение на представянето на тима през последния месец, след като Барселона отпадна от Шампионска лига, а разликата с останалите в челото на Примера дивисион е едва 3 (от Атлетико) и 4 (от Реал Мадрид) точки.

Целта на Барселона е да вземе класен четвърти нападател, който да играе на ротационен принцип. Според "Мундо Депортиво", това е Кевин Гамейро от състава на Севиля.

Френският стрелец е бърз и много подвижен, а освен това играе изключително добре с глава, което ще придаде допълнително измерение на атаката на Барселона.

"Рохибланкос" са готови да го продадат срещу 20 милиона евро и отдаване под наем на големия талант Ален Халилович. Очаква се сделката да бъде сключена още в началото на трансферния прозорец през юли.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички