Луис Енрике след отпадането: Няма по-добър отбор от Барселона


Луис Енрике след отпадането: Няма по-добър отбор от Барселона
Снимка: Gulliver/ Getty Images

2629 0

Старши-треньорът на Барселона Луис Енрике е категоричен, че каталунците трябва да забравят бързо провала в Шампионска лига и да насочат усилията си към следващите мачове в първенството, за да не се изплъзне и титлата в Испания.

"Трябва да забравим Шампионска лига, защото вече не можем да направим нищо. Отборът е добре, възстановен е, макар че тежко се преглътва такова разочарование. Ние обаче сме професионалисти. Остават ни две предизвикателства - Ла Лига и Ла Копа", сподели бившият нападател на пресконференция преди среща с Валенсия на "Камп Ноу" в неделя вечер.

"Няма само един фактор за нашето отпадане, много са. Няма да ги изброявам. Приемаме загубата и се концентрираме върху позитивното. Никога не сме си мислили, че нещо е спечелено. Сега още по-малко. Ще видим как ще отговори отборът. Ще изчакаме, аз съм оптимист", сподели той и беше категоричен, че в шампионата няма по-добър отбор от неговия.

"Никой отбор не е по-добър от Барселона в Примера. Не бих се сменил за никой отбор. Може да се постигне дубъл, но остава толкова много. Нужно е да допускаме малко грешки и да играем добър футбол. Не сме в най-добрата си форма, но и това е част от сезона", каза още Енрике.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички