След Реал Мадрид: Агентът на Давид Алаба отрече слуховете и за Барселона


След Реал Мадрид: Агентът на Давид Алаба отрече слуховете и за Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

3157 0

Бъдещето на Давид Алаба продължава да бъде мистерия. Испанските колоси Реал Мадрид и Барселона изглеждат най-близо до бранителя на Байерн Мюнхен, чийто контракт с баварците изтича през лятото, но и двата клуба все още са далеч от това да подпишат с Алаба.

Медиите в Испания първо съобщиха, че Алаба се е договорил с Реал Мадрид, а в последно време заговорих, че австриецът си е стиснал ръцете с ръководството на Барселона. И двете информации обаче бяха опровергани от агента на Алаба, който е категоричен, че към този момент неговият клиент не е постигнал договорка с нито един клуб.

Попитан от Goal.com дали информациите за договорка между Алаба и Барселона са верни, Пини Захави отсече: "Това не е вярно". До лятото не остава много време, а интерес към Алаба не липсва. Очевидно играчът има високи финансови параметри, заради които на практика напуска Байерн, след като немският шампион отказа да му удовлетвори изискванията.

Междувременно се появиха информации, че Барселона се готви за раздяла с една от големите звезди на отбора (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички