След раздялата с Рамос и Варан: Ето 4-те варианта за капитан на Реал Мадрид


След раздялата с Рамос и Варан: Ето 4-те варианта за капитан на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

5253 0

Испанският колос Реал Мадрид се раздели с двамата си централни бранители Серхио Рамос и Рафаел Варан. Рамос, който напусна клуба като свободен агент, поемайки в посока ПСЖ, беше и капитан на "белите". Варан пък често получаваше капитанската лента от Рамос, когато бранителят не е на терена.

Раздялата с двамата означава, че Реал трябва да търси и нови лидери в отбора си - не само в отбрана, но и някой, който да влезе в ролята на капитан. Преди началото на сезона крайният бранител Марсело е считан за първи избор за капитан. Той обаче получи малко игрово време през миналия сезон и не се знае дали ще бъде по-различно през новата кампания.

Като втори избор за капитан се очертава нападателят Карим Бензема, който се доказа като лидер на отбора през миналия сезон, вкарвайки много важни голове за своя отбор. Французинът дори се завърна в националния отбор на Франция за Евро 2020, но световните шампиони отпаднаха рано-рано от надпреварата, в която бяха считани за фаворити.

Трети избор за капитан на Реал Мадрид е Начо Фернандес, от когото се очаква да се нагърби с тежката задача да запълни липсата на Рамос и Варан. Той ще бъде подпомаган от новото попълнение на Реал Давид Алаба. Като четвърти избор за капитан на "белите" е халфът Лука Модрич, който е от много години на "Бернабеу" и се утвърди като незаменим играч за отбора.

Всичко най-интересно от света на футбола ще намерите ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички