След фантастичния сезон - къде ще играе Икер Касияс догодина?


След фантастичния сезон - къде ще играе Икер Касияс догодина?
Снимка: Guliver/GettyImages

5119 0

Легендата на Реал Мадрид Икер Касияс беше отпратен от любимия си отбор заради по-слабата си форма, но испанският страж се завърна с пълна сила в разговорите за най-добри вратари на планетата през вече изминалата кампания. С екипа на Порто той допусна едва 16 гола в местното първенство и имаше най-много сухи мрежи, но договорът му изтича в края на месеца и той не страда от липса на интерес.

Изживяващият ренесанс Касияс е имал предложения от много испански клубове, информира "Марка". Контракти са му предложени от страна на Севиля, Лас Палмас, Малага и други, но засека "Сан Икер" е категоричен, че няма шанс да играе в Ла Лига за друг отбор освен Реал Мадрид.

Испанското издание съобщава също така, че легендата на испанския футбол има предложения от Италия, Англия и Франция, като в близките седмици ще обмисли къде да продължи кариерата си.

Споменаваните клубове са Милан, Интер, Наполи и Рома от Италия, както и Ливърпул и Евертън от страна на Англия. Касияс е получил и две страхотни предложения от Турция, но ги е отказал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички