След 3 години в Барселона: Защитник с емоционални думи за довиждане


След 3 години в Барселона: Защитник с емоционални думи за довиждане
Снимка: Getty Images/Guliver

1985 0

Съвсем скоро Барселона ще официализира изходящ трансфер. Нелсон Семедо вече се сбогува с каталунците, като се очаква да се присъедини към Уулвърхемптън. Според информация в медиите Барса ще получи 30+10 млн. евро за португалеца.

"Много благодаря на Барселона, че ми бе дадена възможността да изживея мечтата да нося тази фланелка и да играя на "Камп Ноу", да се уча от най-добрите в света. Благодаря, защото израснах като играч и като човек. Изминаха три прекрасни години, които никога няма да забравя. Благодаря на съотборниците ми, персонала, феновете и на всички хора, които ми помогнаха през тези три години. Желая ви най-добрия късмет на света. Вечно благодарен“, написа 26-годишният футболист.

Барселона привлече Семедо от Бенфика през 2017 година за 30 милиона евро, плюс 5 милиона бонуси.  Само преди няколко дни "вълците" прибраха 40 млн. паунда от трансфера на Диого Жота в Ливърпул. Предполага се, че именно с тези средства ще бъде привлечен Семедо. Барса от своя страна вече има два варианта за заместник на Семедо - Сержиньо Дест от Аякс и Макс Айрънс от Норич, като за последния дори се появи информация, че вече е договорен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички