Sky Sports: Реал Мадрид търси купувачи за Еден Азар и Гарет Бейл


Sky Sports: Реал Мадрид търси купувачи за Еден Азар и Гарет Бейл
Снимка: Getty Images/Guliver

1426 0

Ръководството на Реал Мадрид ще търси купувачи за две от звездите си - Еден Азар и Гарет Бейл, по време на летния трансферен прозорец, съобщава "Скай Спортс". Азар, който пристигна на "Сантяго Бернабеу" преди две години от Челси срещу 130 милиона паунда, разочарова тотално с представянето си до момента и има само пет гола с екипа на Кралския клуб.

Заради различни контузии белгийският национал успя да изиграе едва 43 мача във всички турнири в този период. Реал Мадрид завърши изминалата кампания без нито един трофей за първи път от сезон 2009/10 насам, а босовете на клуба ще се опитат да си възвърнат част от платената сума за 30-годишния Азар.

Същото се отнася и за крилото Гарет Бейл, който прекара този сезон под наем в Тотнъм, но обяви, че смята да се върне в Мадрид след Евро 2020. От Реал обаче нямат намерение повече да използват уелския национал и той ще бъде продаден. В същото време на тезгяха отива и сръбският нападател Лука Йович, който също бе взет за сериозна сума през лятото на 2019 година, но по никакъв начин не оправда очакванията.

По-рано днес в Испания съобщиха за желанието на Азар да напусне Реал (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички