Симеоне защити Гризман и преди двубоя с Барселона


Симеоне защити Гризман и преди двубоя с Барселона
Снимка: Getty Images/Gulliver

3694 0

Атлетико (Мадрид) посреща Барселона във важен двубой от Ла лига, като победа "дюшекчиите" сериозно може да се наместя в битката за титлата. Преди двубоя бе акцентирано отново върху Антоан Гризман, който през лятото напусна Мадрид и се присъедини към каталунците. Според Диего Симеоне няма нужда да се коментира неговият принос към историята на Атлетико, тъй като статистиката говори сама.

Очаква се Гризман да не получи особено топло посрещане от домакинските привърженици. "Историята и цифрите говорят сами за приноса на Гризман., Няма нужда да добавям, каквото и да било. Не искам да говоря за него, защото е играч на друг отбор. Относно това какво правят хоратам това си е техен избор. Аз винаги съм бил пределно ясен в моето мнение за него, докато работехме заедно", заяви наставникът на Атлетико.

Симеоне допълни, че Жоаа Феликс вече е възстановен след травмата и трябва да започне титуляр. "Той се чувства по-добре. Той ще започне от началоро, но ще видим дали ще действа по крилото или редом до Алваро. Знаем, че ще е труден мач, те са силен съперник", допълни още Симеоне.

Вижте каква е ситуацията около битката за титлата в Испания в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички