Къде да гледаме сблъсъка Атлетико (Мадрид) - Барселона?


Къде да гледаме сблъсъка Атлетико (Мадрид) - Барселона?
Снимка: Getty Images/Guliver

4275 0

Тази вечер от 22,00 часа Атлетико (Мадрид) посреща Барселона в голямото дерби на кръга в Ла Лига. Каталунците влизат в този мач от втората позиция в класирането, докато домакините са пети, с 3 точки по-малко от съперника. Мачът ще бъде предаван пряко по MAX sport 4 и Sport+ HD, можете да го следите НА ЖИВО и в SportLive.bg.

През изминалата седмица и двата тима играха в Шампионска лига, но докато Барселона без проблем победи Борусия (Дортмунд), мадридчани загубиха от Ювентус в здрава битка с 0:1. Отборът на Диего Симеоне не е в най-добрия си период - в първенството събра едва 7 точки в последните 5 кръга. В последните си 5 мача грандът от "Камп ноу" пък има 4 победи и 1 загуба.

Една от интригите на мача ще бъде завръщането на "Уанда Метрополитано" на нападателя Антоан Гризман. Французинът бе обичан от феновете на "дюшекчиите", но през изминалото лято премина в Барселона и се очаква да бъде освиркан от феновете на бившия си тим тази вечер. Ще бъде интересно и дали Гризман ще празнува, ако вкара гол. Вижте каква е ситуацията около битката за титлата в Испания в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички