Симеоне: Притежаваме атомно нападание, което ще ни направи шампиони


Симеоне: Притежаваме атомно нападание, което ще ни направи шампиони
Снимка: Getty Images/Guliver

1261 0

Най-успешният треньор за миналия сезон Диего Симеоне заяви, че неговият Атлетико (Мадрид) има на разположение страхотни футболисти в атака, които могат да поразят всеки един отбор в света.

Въпреки, че се разделиха със своя голмайстор Диего Коща, който отиде в Челси, "дюшекчиите" притежават атомно нападатение - Марио Манджукич, Антоан Гризман и Раул Хименес. Точно заради това аржентинският специалист е сигурен, че столичани отново ще се борят с Реал (Мадрид) и Барселона за титлата в Примера дивисион и ще са сред фаворитите в Шампионска лига.

"Вярвам, че с тримата имаме голяма сила в атака. Коща и Вия не бяха единствените звезди, които ни напуснаха това лято. Да не забравяме за Тибо Куртоа, Фелипе Луис. Щеше да е добре да бяха останали, но уважаваме решенията им, защото дадоха всичко за Атлетико. Да не забравяме, че отборът още има своята структура и ДНК от миналия сезон. Това е така, защото при нас са Габи, Миранда, Тиаго, Коке и Раул Гарсия. С тях и новите играчи ще продължим да градим и да се борим за трофеи" - заяви пред Marca Симеоне.

Атлетико пък проявява интерес към Марко Ройс от Борусия (Дортмунд), както и към Андре Шурле от Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички