Симеоне напуска Атлетико, ако не бъде изпълнен ултиматумът му


Симеоне напуска Атлетико, ако не бъде изпълнен ултиматумът му

2918 0

Старши-треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне иска да привлече нови попълнения и да засили конкуренцията в своя състав, в противен случай ще напусне "Висенте Калдерон", съобщава вестник „AS”.

Според публикацията, аржентинския наставник е провел разговор с ръководството на Атлетико и е дал ясно да се разбере за своите планове. Той иска да бъдат направени няколко силни трансфера, с които „дюшекчиите“ да скъсят дистанцията от Барселона и Реал Мадрид, която беше минимална през последния сезон.

Игуаин обяви къде иска да играе!

В същото време Симеоне е категорично против отборът да се разделя с основните си футболисти и те да бъдат продавани на преки съперници на тима в Шампионска лига като Пари Сен Жермен, Манчестър Сити или Челси.

Симеоне в никакъв случай не иска да се разделя с Антоан Гризман, Кокем Саул Ян Облак, които са едни от най-добрите играчи в състава му.

Договорът на Симеоне е до 2020 година, а той го поднови през миналата година. Чоло пое Атлетико Мадрид през 2011 година и изведе отбора до два финала в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички