Пепе с жестока подигравка към Атлетико след финала в Шампионска лига


Пепе с жестока подигравка към Атлетико след финала в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

2184 0

Защитникът на Реал Мадрид Пепе се заяде сериозно с големия съперник Атлетико Мадрид след края на финала в Шампионска лига. "Кралския клуб" спечели титлата след драма и дузпи, а португалският бранител отговори остро на думите на президента на "дюшекчиите" Енрике Сересо, че купонът за европейската купа ще е на "Нептун".

"Президентът на Атлетико говори прекалено много. Говореше, че в 11 часа трябва да отидат на площад "Нептуно"… Трябва да отидат наистина, но за да почистят площада, защото там няма да има нищо. Всички са на "Сибелес". Нека всички дойдат да празнуваме", заяви щастливият Пепе.

Най-важният фаул в историята на футбола

Португалецът беше честа резерва през последните няколко години на "Бернабеу", но с идването на Зинедин Зидан той се върна в титулярния състав и с отлични изяви помогна на своя тим да триумфира с "La Undecima".

"Доволен съм, че успях да помогна на отбора да спечели Единадесетата след толкова тежък мач. Подготвяхме се две седмици за този двубой. Времето беше много горещо, но ние работихме упорито.

Започнахме много силно мача, а Атлетико не отправи удар през първото полувреме. През втората част изравниха и нещата се усложниха. Реал Мадрид се бореше като юмрук. Когато не владеехме топката, също се раздавахме задружно с голямата цел да бъдем шампиони", коментира Пепе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички