Симеоне изненада с коментар за пораженето на Реал от Севиля


Симеоне изненада с коментар за пораженето на Реал от Севиля
Снимка: Gulliver/GettyImages

1122 0

Реал Мадрид беше отнесен от Севиля в последния кръг от Ла Лига, но Диего Симеоне няма да ползва този двубой като пример за класата на "белия балет". Треньорът на Атлетико няма да си прави изводите за предстоящия съперник на тима от едно слабо полувреме, което е записал само няколко дни по-рано.

"Не си правя изводите за Реал от последния мач. Имаха слабо първо полувреме срещу Севиля, но това може да се случи срещу отбор като техния - това е наистина силен тим, който е способен на много", категоричен беше Симеоне и продължи.

"Реал имат определен начин на игра, срещу който не е лесно да играеш. Играят със самочувствие и са много директен отбор, благодарение на наличието на Асенсио и Бейл. По всяка време могат да сменят скоростта в нападение и са много опасни, тъй като имат играчи като Модрич и Кроос, които по всяко време могат да ги изведат на удобна позиция", категоричен беше Симеоне, който трябваше да подчертае, че мачовете с Реал Мадрид до момента нямат никакво значение.

"Не правя оценка на съперниците заради последния им мач или тези с нас преди това. Оценявам техните характеристики и потенциал. Знаем, че се изправяме срещу един от най-добрите отбори в света.

Във футбола се живее днес, не преди. В съобота се изправяме в мач, който не си прилича с другите преди това. Няма как да използвам Суперкупата на Европа като отпорна точка за предстоящия сблъсък, както и 5-те мача на "Бернабеу", в които сме непобедени", категоричен беше аржентинският специалист.

Междувременно стана ясно, че Реал Мадрид ще е без един от най-важните си футболисти срещу Атлетико. Кой е той - вижте тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички