Феновете на Атлетико освиркаха Диего Симеоне


Феновете на Атлетико освиркаха Диего Симеоне

1811 0

Треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне беше освиркан от феновете на своя стадион "Ванда Метрополитано" по време на мача с Ейбар, завършил 1:1. Неприятният инцидент за специалиста се случи в 71-ата минута на двубоя, когато той замени Родри с младия Борха Гарсес.

"Да, фактът, че не спечелихме, е сензация, но нека да поздравим вратаря на Ейбар, който игра невероятно. А дебютния гол на Борха Гарсес аз не смятам за сензация. Прекрасно знам възможностите на това момче и не го пуснах в игра току-така, а за да ни гарантира резултат. Мога да разбера освиркванията на феновете, те искат отборът да побеждава във всеки мач. Но пак ще повторя, че няма причина за паника", коментира Симеоне след мача.

Атлетико спечели само 7 точки след първите 4 кръга в първенството на Испания. Треньорът не за първи път е освиркан от феновете. През септември 2014 година той беше освиркан, след като смени Гризман с Раул Гарсия. През ноември 2015 г. той получи този израз на неодобрение при пускането на Анхел Корея вместо Яник Караско.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички