Симеоне: Барселона е най-добрият отбор в света


Симеоне: Барселона е най-добрият отбор в света
Снимка: Getty Images/Guliver

1423 0

 

“Продължавам да мисля, че Барса е най-добрият отбор в света в последните години, макар че в Европа не показва постоянство”
“Ако играят Коутиньо и Малком, Барса ще има повече бързина. Съперникът разполага с много възможности. Артуро Видал може да замени Ракитич. Те играят с различни футболисти, но запазват стила си”, сподели Ел Чоло. “Говорихме с Хил Марин за новия ми договор, но все още няма нищо конкретно. Не сме обсъждали финансови параметри и за продължителност. Лъжа е всичко, което се говори. Имам по-голяма енергия, отколкото когато пристигнах в клуба”, призна наставникът на “дюшекчиите”. Симеоне коментира и възможностите пред Ян Облак.
“Говорихме си с него тази седмица и той има ясни идеи какво иска и от какво се нуждае. Знае добре, че се нуждаем от него и че е важна фигура в развитието на клуба”, каза още Диего. Мачът с Барса е утре вечер от 21:45 часа.

Мениджърът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне се изказа ласкаво по адрес на Барселона преди голямото дерби в събота вечер. Аржентинецът е на мнение, че Барселона е най-добрият отбор в света през последните години.

"Продължавам да мисля, че Барселона е най-добрият отбор в света в последните години, макар че в Европа не показва постоянство", коментира Симеоне на пресконференцията преди сблъсъка на "Уанда Метрополитано".

"Ако играят Коутиньо и Малком, Барса ще има повече бързина. Съперникът разполага с много възможности. Артуро Видал може да замени Ракитич. Те играят с различни футболисти, но запазват стила си", добави още Симеоне.

Междувременно стана ясно, че ръководството на Барселона е намерило временно решение на проблемите в отбрана. "Червено-сините" смятат да привлекат опитен ветеран, играл дълги години за английски гранд. Вижте кой е той в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички