Сигурен знак, че времето на Навас в Реал приключи


Сигурен знак, че времето на Навас в Реал приключи
Снимка: Guliver/GettyImages

2901 0

Костариканският страж Кейлор Навас съвсем скоро ще смени своята клубна принадлежност. 32-годишният вратар ще премине от Реал Мадрид в ПСЖ, като за подобна сделка се научи преди дни, но сега сякаш изглежда повече от сигурна.

След равенството при гостуването на Виляреал (2:2) Навас си е взел довиждане с играчите на "белия балет", като дори не е отпътувал с тима обратно към испанската столица. Припомняме, че вратарят е част от "кралския клуб" от сезон 2014/15, а най-силният му период е 2016-2018 година, когато, като титуляр, е част от 3-те поредни триумфа в Шампионска лига с Реал.

Сделката между двата клуба ще бъде на стойност около 15 милиона евро, а в обратна посока ще поеме стражът на парижани - Алфонс Ареола, който ще бъде под наем за един сезон, като ще изпълнява ролята на резервен вратар. От ПСЖ и Реал изчакваха да минат мачовете им във вътрешните първенства, за да обявят споразумението. То се очаква да бъде обявено официално до броени часове.

А кой е играчът, за когото се смята, че от Реал ще измъкнат изпод носа на Манчестър Юнайтед - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички