Гарет Бейл с два гола и червен картон при нова грешна стъпка на Реал Мадрид


Гарет Бейл с два гола и червен картон при нова грешна стъпка на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

4364 0

Испанският гранд Реал Мадрид направи нов колеблив мач от началото на сезона в Примера Дивисион. Играчите на Зинедин Зидан завършиха 2:2 в гостуването си на Виляреал в среща от третия кръг на новия сезон.

По този начин "белия балет" има  актив от 5 точки и се намира на петата позиция. Днешният им съперник пък е 16-и с едва два пункта.

Главното действащо лице на "Естадио де ла Серамика" стана Гарет Бейл. Уелсецът, който бе спряган за продажба това лято вкара и двете попадения за своя тим. Първи в двубоя обаче удариха гостите, които излезнаха напред в 12' чрез Жерард Морено, който бе точен след спасяване на Тибо Куртоа.

Секунди преди края на първата част Бейл изравни след добра комбинация между Дани Карвахал и Лука Йович. В крайна сметка топката стигна до  11-ката на гостите, който нямаше как да сгреши. 15' преди края на срещата Виляреал отново поведе, този път чрез Мой Гомез, само за да се стигне до 86' и отново Бейл да попадне в прегръдките на своите. В добавеното време на срещата пък Бейл си изкара два бързи жълти картона, с което бе изгонен от срещата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички