Ще става ли Роналдиньо футболен треньор - отговорът на бразилеца


Ще става ли Роналдиньо футболен треньор - отговорът на бразилеца
Снимка: Getty Images/Guliver

2055 0

Винаги с усмивка на лицето и готов да се наслаждава на живота, Роналдиньо се появи в неделя (1 август) в канала на журниласта Ибай Лянос в платформата "Twitch", за да говори за редица теми.

Бившият бразилски национал разказа за времето си в Барселона и разкри плановете си за бъдещето, пътувайки по света като посланик на каталунския клуб и играейки в различни благотворителни мачове.

Един от най-любопитните моменти дойде, когато Ибай го попита дали би искал да стане и треньор един ден:

"Имам своите проекти в музиката", отговори Роналдиньо. "Това винаги е било част от живота ми. Имам футболни училища в много части на света", заяви Рони и добави:

"Не си представям себе си като треньор. В моята къща винаги е имало музика. Имам братовчеди и чичовци, които са правили музика и това е част от живота ми. Понякога ме канят да участвам в техните проекти. Опитвам се да помогна и на нови певци с талант, които нямат толкова много шансове за изява".

"Отделно имам и футболните училища за деца. Това е шанс за тях да реализират една мечта, да се учат и да се забавляват. Има още много неща за вършене. Има срещи с ветерани и легенди, мачове с приятели, събития навсякъде. Щастлив съм, че опознавам света по различен начин и живея добре", откровено заяви Роналдиньо.

В друга част от своето интервю пред Лянос №10 заговори за Лионел Меси и успеха му на Копа Америка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички