Ще има ли напрежение по оста Уелс - Мадрид заради Бейл?


Ще има ли напрежение по оста Уелс - Мадрид заради Бейл?

1033 0

Селекционерът на Уелс Крис Коулман е готов на компромис с Гарет Бейл и да не го викне за контролите на тима в края на месец март.

Звездата на Реал Мадрид лекуваше контузия шест седмици, като се завърна към тренировъчния процес на "белия балет" през тази седмица. Той обаче не попадна в групата на Зинедин Зидан за гостуването във Валенсия срещу Леванте.

"Ще видим как ще се развият нещата следващите две седмици. Ако той не е на разположение, няма проблеми. Реал Мадрид се отнася толкова добре с нас. Никога не са поставяли условия за участието му в националния отбор. Трябва и ние да се отнесем по този начин. Ако той има нужда от повече време, ще му го дадем", коментира селекционерът на Уелс Крис Коулман.

Бейл често страда от контузии след преминаването си на "Сантяго Бернабеу", а в Реал ще се опитат да го възстановят на 100%, за да може той да вземе дейно участие в заключителната част от сезона. В момента цел №1 на "кралския клуб" е всички играчи да са на 100% готови за атака на титлата в Шампионска лига, след като отборът е на цели 9 точки зад Барселона в класирането на Примера дивисион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички