Шефът на Ла Лига Хавиер Тебас иронизира Флорентино Перес - мислел се за Робин Худ


Шефът на Ла Лига Хавиер Тебас иронизира Флорентино Перес - мислел се за Робин Худ
Снимка: Getty Images

1061 0

Президентът на испанската футболна федерация Хавиер Тебас на свой ред използва "El Transistor", за да отправи критики към боса на Реал Мадрид. Наскоро Флорентино Перес даде обширно интервю пред същото издание, в което говори за най-различни теми, свързани с Кралския клуб и не пропусна възможността да заговори за Европейската Суперлига.

Според Тебас, този проект е готвен в продължение на 20 години и е изненадан, че Флорентино Перес се държи като Робин Худ:

"Плановете за Суперлига не са от сега, това е един от проектите, който Флорентино готви от 20 години. Смешно е, че той казва, че една спортна надпревара трябва да бъде управлявана според броя на феновете в социалните мрежи, които даден клуб има", заяви Тебас, визирайки изказването му, че Манчестър Юнайтед, например, има повече фенове от Рома.

"Някои неща не подлежат на дискусия. Слушайки го, останах с впечатлението, че той си мисли, че е Робин Худ", добави в шеговит тон Тебас, който заяви още, че не е правилно Реал Мадрид и Барселона да са отговорни за развитието на футбола в Европа и изрази мнение, че евентуалната Суперлига няма да им носи повече приходи, както те си мислят.

А ето какво изказване направи Флорентино Перес пред "El Transistor", което прати в еуфория феновете на клуба!

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички