Шави за бъдещето в Барселона: От август се пише, че съм приключил, но аз съм тук


Шави за бъдещето в Барселона: От август се пише, че съм приключил, но аз съм тук
Снимка: GettyImages

1308 0

Барселона без съмнение не се намира в най-добрата си форма, а за мнозина виновник за кризата в клуба е мениджърът Шави. Легендата на клуба обаче отговори подобаващо на своите критици, заявявайки, че се ползва с пълното доверие на ръководството на "Камп Ноу".

Шави затвори устите на критиците

"Бордът ми каза да забравя за напускането. Те са доволни от проекта, президентът също е горд и вече говорим за следващия сезон с него и Деко. От август се пише, че съм приключил в Барса, но аз все още съм тук", категоричен бе Шави пред медиите преди двубоя с Виляреал.

Още: Жоан Лапорта мечтае Юрген Клоп да поеме Барселона

Шави заяви, че има доверието на управата на Барселона

Припомняме, че съвсем наскоро каталунците бяха отстранени от Атлетик Билбао в турнира за Купата на краля. Това бе второ поражение в последните пет мача за каталунците, с което Шави изравни антирекорд в Барселона.

Каталунците, които защитават короната си в Ла Лига към момента се намират на четвъртата позиция във временното класиране. "Блаугранас" има 44 точки в актива си и изостава на седем пункта от първия Жирона.

Ужасът за Барселона няма край: Алехандро Балде пропуска целия сезон и Евро 2024?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички