Шави се срещна с Ерлинг Холанд, пече ли се супертрансферът?


Шави се срещна с Ерлинг Холанд, пече ли се супертрансферът?
Снимка: Getty Images

1854 0

Треньорът на Барселона Шави Ернандес се е срещнал с нападателя на Борусия (Дортмунд) Ерлинг Холанд, информира lesportiudecatalunya.cat. Това се е случило във вторник, като Шави е бил в компанията на Жорди Кройф, който е съветник на президента Жоан Лапорта. Срещата се е състояла в Мюнхен.

В германския град норвежецът се възстановява от контузия. По всяка вероятност треньорът на Барселона се е опитал да убеди нападателя да премине на "Камп ноу" през лятото. Възможно е той да му е разказал и за проекта, който гради за бъдещето на каталунците, в който със сигурност Холанд ще има сериозна роля.

Тези дни от предаването "El Chiringuito" проведоха анкета сред зрителите си, като ги попитаха в кой клуб смятат, че ще продължи кариерата си Холанд. 52,2% от феновете гласуваха за Реал Мадрид, а само 31,3% мислят, че Барселона ще спечели наддаването за подписа му. Другите кандидати за норвежката звезда са Манчестър Сити и ПСЖ. В анкетата са участвали почти 29000 души. Ето какви условия са предложили каталунците на нападателя, според слуховете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички