Шави отправи "революционна" молба към Ла Лига


Шави отправи "революционна" молба към Ла Лига
Снимка: Getty Images

1276 0

Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес говори пред медиите преди втория кръг в Ла Лига. В него каталунците ще срещнат Реал Сосиедад, а наставникът обърна сериозно внимание на трансферите около клуба и испанското първенство.

За футболната общественост е ясно, че "блаугранас" изпитва финансови проблеми, но в същото време успя да се подсили със "звезди" като Роберт Левандовски, Рафиня, Жюл Кунде, Франк Кеси и Андреас Кристенсен.

Сега от "Камп Ноу" поглеждат към изходящите трансфери, а най-много спекулации има около Пиер-Емерик Обамеянг, Мемфис Депай и Френки де Йонг. Според световните медии Челси води преговори за първия. Нидерландецът продължава да бъде цел на грандове от Висшата лига, а Депай е близо до преминаване в Ювентус.

Наставникът отправи любопитна молба към испанската Федерация на пресконференцията, според която трансферния прозорец трябва да затваря преди началото на сезона.

"Това не е удобна ситуация. Трансферите трябва да бъдат приключили, когато започне първенството", отговори Шави на въпрос за последните две седмици от трансферния прозорец.

"В крайна сметка никой не може да работи на спокойствие. Подготвяш се за мач с футболист, който може да си тръгне, така че това очевидно не е идеалният сценарий", добави специалистът.

Вижте най-интересните новини от настоящия трансферен прозорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички