Шави отличи трима след разгрома на Барселона за Купата на Краля и каза няколко думи за раздялата с Мемфис Депай


Шави отличи трима след разгрома на Барселона за Купата на Краля и каза няколко думи за раздялата с Мемфис Депай
Снимка: Getty Images

1661 0

Старши треньорът на Барселона - Шави, похвали отбора си след победата с 5:0 над Сеута на 1/8-финалите за Купата на Краля и отличи трима от футболистите, които получават по-малко игрови минути напоследък:

"Тимът иска да побеждава, тимът е гладен за успехи. Никога не е лесно да играеш на такива стадиони за Купата и да спечелиш. Подходихме много професионално и показахме, че имаме чудесен състав. За мен лично, няма играчи с второстепенна роля в отбора!", отсече наставникът след мача и допълни:

"Имаме футболисти, които са изиграли важни мачове и които ще имат такива и занапред - Маркос Алонсо, Жорди Алба и Ектор Бейерин бяха изключителни!".

Шави бе запитан и за раздялата с Мемфис Депай, който ще се присъедини към Атлетико Мадрид. Треньорът на Барса обясни, че нападателят сам е пожелал да напусне: "Мемфис поиска да си тръгне. Не знам дали е официално вече, но отива в Атлетико. Няма да бъде трагедия, ако не му намерим заместник, но ще е добре, ако успеем да се подсилим".

*За Барселона предстои домакинство на Хетафе от 18-ия кръг в Ла Лига (22 януари, 19:30 часа). Каталунците са лидери във временното класиране с актив от 41 точки - три повече от втория Реал Мадрид!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички