Шави: Очевидно е, че Меси е по-добър от Роналдо


Шави: Очевидно е, че Меси е по-добър от Роналдо

1466 0

Легендата на Барселона Шави Ернандес допълнително подкладе страстите преди предстоящото Ел Класико, заявявайки, че няма съмнения относно това, че Меси е по-добър футболист от Роналдо. "Меси е отборен играч и няма никакви съмнения, че е по-добър от Роналдо. Това е повече от очевидно“, категоричен е Ернандес.

В началото на месеца Роналдо за втора поредна година и общо за пети път стана носител на най-престижното индивидуално отличие във футбола - "Златната топка" на седмичника France Football. Ден след успеха португалецът не скри голямото си самочувствие, казвайки, че не вижда кой може да е по-добър от него.

Легендарният халф на каталунците обаче категорично се разграничава от думите на суперзвездата на Кралския клуб. „Меси прави повече неща в сравнение с Кристиано. Той е истински отборен играч и определено го е грижа за колектива. Меси е най-добрият футболист. Ако Кристиано се смята за най-добрия играч в историята, това е добре, но тези от нас, които го виждат, могат да направят наистина реална оценка за нещата“, заяви Шави. Каталунците гостуват на големия си съперник в събота, като при евентуален успех ще дръпнат с 14 точки пред „белите“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички