Бивш защитник на Реал: Ел Класико няма да реши титлата


Бивш защитник на Реал: Ел Класико няма да реши титлата
Снимка: Guliver/GettyImages

943 0

Бившият бранител на Реал Мадрид Мичел Салгадо изрази мнение, че предстоящото "Ел Класико" няма да бъде решаващо в борбата за титлата в Ла Лига.

Каталунците гостуват на големия си съперник в събота, като при евентуален успех ще дръпнат с 14 точки пред „белите“. "И двата отбора трябва да се опитат да спечелят мача, защото това е двубой, който е най-вече за феновете. Винаги трябва да дадеш всичко от себе си заради тях. Но Ел Класико няма да реши битката за титлата. Реално разликата между двата тима е 8 точки и каквото и да се случи, интригата ще се запази", коментира испанецът, който бе част от Кралския клуб в периода от 1999 до 2009 година.

"Все още предстои да станем свидетели на повече от половината първенство. Предстоят още много двубои, а и двата отбора ще допуснат грешки и ще загубят ценни точки. Разбира се, че за Реал срещата е от по-голямо значение, защото те трябва се опитат да стопят максимално разликата", категоричен е Салгадо. Двубоят между Реал Мадрид и Барселона е в събота, 23 декември, от 14.00 часа на „Сантяго Бернабеу“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички