Шави: Очаквам с нетърпение за Суперлигата!


Шави: Очаквам с нетърпение за Суперлигата!
Снимка: Getty Images

1380 0

Наставникът на Барселона Шави Ернандес подкрепи идеята на Жоан Лапорта да се подсили отбора с нов халф след контузията на Гави. И все отправи предупреждение, че може да е доста рисков ход през зимния трансферен прозорец.

"Това, което търсим, е винаги да подсилваме отбора, във всеки прозорец, ако можем. С контузията на Гави имаме нужда от иgra от неговия тип, но не е лесно да се намери друг Гави на пазара. Ще видим прословутата "честна игра". Ако имаме място, ще подпишем централен полузащитник през януари. Работим с Деко и президента".

Суперлигата - Шави я очаква с нетърпение

Шави изненада с изказване за Суперлигата

Шави направи и любопитно изказване за обсъждания нов формат, който може да замени под някаква форма Шампионска лига. "Суперлигата? Очаквам с нетърпение. Нека да видим, очакваме. Да видим какво ще решат. Ние сме отбор с клуба", сподели той, цитиран от "Marca".

Относно изоставането в Ла Лига. "Да, виждам го като възстановимо, но не можем да се провалим. Това, което ни оказва влияние, са нашите грешки.  Жирона и Реал Мадрид не се проваля. Трябва да се върви стъпка по стъпка", допълни наставникът на фона на появилата си информация, че Барселона ще изслушва оферти за всички свои играчи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички