Клуб от Висшата лига с оферта към Барселона за млада звезда: Какво мислят каталунците?


Клуб от Висшата лига с оферта към Барселона за млада звезда: Какво мислят каталунците?
Снимка: Getty Images

2158 0

Както в последните години подобава, Барселона ще трябва да се раздели с някои свои играчи, за да събере средства за нови. Финансовата ситуация на "Камп Ноу" все още не е цветуща, но пък и оферти за техните състезатели не липсват.

Има предложение!

Такава в офисите на каталунците е пристигнала за Алехандро Балде. 20-годишният ляв бек е силно желан от тим от Висшата лига, твърди популярният журналист Жерар Ромеро.

От споделената информация става ясно, че отбор от Острова е засвидетелствал интереса си към младока с оферта. Не се съобщава обаче кой точно е той и каква е предложената сума.

Но има и проблем!

"Блаугранас" биха се зарадвали на свежи средства в касата си, но същевременно са изправени пред сериозен казус. Барселона може да остане без човек на тази позиция съвсем скоро. Договорът на Сержи Роберто изтича идното лято, също когато и контрактът за наем на Жоао Кансело.

Въпреки че Балде бе оставен на скамейката в последните няколко мача поради лошата си форма, в Испания вярват, че "лос кулес" нямат намерения да се разделят с него. Към момента той има на сметката с тима 72 мача във всички турнири, записвайки гол и 8 асистенции и триумфирайки с титлата от изминалия сезон.

Същевременно каталунците са готови да се разделят с друг свой футболист?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички