Шави не си поплюва в Барселона: Отмени личен публичен ангажимент на Пике


Шави не си поплюва в Барселона: Отмени личен публичен ангажимент на Пике
Снимка: Getty Images

3108 0

Още когато бе представен официално като нов старши треньор на Барселона, Шави подчерта изключително важната роля, която ще заема дисциплината в клуба. Няколко дни по-късно бившият полузащитник вече показа на играчите, че ще им се наложат някои промени.

Испанското издание "Марка" цитира информация, според която Шави е отменил ангажимент на Жерар Пике в популярно телевизионно шоу, като той бе насрочен за следващата седмица. Двамата се познават от престоя на халфа като футболист на "Камп Ноу", но той ясно демонстрира, че познанството му с някои футболисти отпреди няма да влияе на отношението му към тях и то ще бъде такова, каквото е към всички останали в тима.

Пике е известен с многото си публични прояви и Шави иска да сложи край на това, тъй като е излишно разсейване, от което клубът няма нужда, още повече в тези тежки моменти. Този път той трябваше да участва в телевизионното шоу "Ел Хормигеро" - хумористично, което включва и гостите в участие чрез игри и предизвикателства.

Един от проблемите, с които Шави ще трябва да се справи при каталунците, е фактът, че отборът постоянно е измъчван от травми. Първата стъпка сякаш е направена, като в Барселона вече са измислили как да задържат Дембеле въпреки контузиите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички