Шави: Не се наслаждавам на работата в Барселона от понеделник до петък


Шави: Не се наслаждавам на работата в Барселона от понеделник до петък
Снимка: Getty Images

3729 0

Почти седмица, след като обяви, че ще напусне Барселона след края на сезон 2023/24 - Шави направи ново, притеснително разкритие за гранда, заявявайки, че не се наслаждава на работата си в клуба.

Нови разкрития от Шави

"Напускам, защото минаха две години и половина и се чувствам така, сякаш няма компенсация за това, че съм треньор на Барса", каза той на пресконференция преди съботния мач (3 февруари) от Ла Лига срещу Алавес.

Още: Левандовски призна, че е в слаба физическа и психическа форма

Шави с ново притеснително признание за Барселона

"Бориш се срещу много неща и това те изтощава. Не се наслаждаваш ден след ден, а това дори съм го виждал при мениджъри, които са печелили и тук. В други клубове има компенсация. Арасате (бел. ред. треньорът на Осасуна) ми каза, че работата му харесва от понеделник до петък. На мен не. Това е голямата разлика, не се наслаждавам на работата в Барса от понеделник до петък", добави още испанският специалист.

Въпреки изненадващото съобщение на Шави, Барселона все още има шанс да завърши сезона на добра нотка. Предстоят още 16 мача в Ла Лига, а каталунците ще играят осминафинал срещу Наполи в Шампионска лига съвсем скоро.

Лапорта обнадежди феновете: Има шанс да се привлече голям треньор на мястото на Шави

Лапорта за случая "Негрейра": Кампания дирижирана не само от Реал Мадрид, но и от Ла Лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички