Шави: Изключихме Атлетико от битката за титлата, думата на Симеоне значи много


Шави: Изключихме Атлетико от битката за титлата, думата на Симеоне значи много
Снимка: Getty Images

11804 0

Старши треньорът на Барселона - Шави Ернандес, говори след успеха в дербито между каталунците и Атлетико Мадрид, което донесе нови три точки на "Камп Ноу" в борбата за титлата. 

По този начин Барселона разполага с 11 точки аванс (76 точки) пред втория - Реал Мадрид. Той има 65 точки, а тройката допълва Атлетико с 60 точки в актива си.

Специалистът сподели, че за него възпитаниците му още не са шампиони, както твърди Диего Симеоне, и поради тази причина ще трябва да продължат да си вършат работата по най-добрия начин.

Мнението на Шави

"Вълнуваме се от ситуацията, но все още нищо не е приключило. Днес победихме отличен отбор, който трябваше да надиграем, за да ги извадим от битката за титлата.

За нас 1:0 е чудесен резултат, но и показва, че не успяваме да спечелим с повече голове. Днес всички видяха, че можехме да отбележим повече попадения. Много съм доволен от начина, по който отборът работи и се бори до последната секунда.

Това ни дава много в момента, а в за бъдещето. Ако Диего Симеоне вече ни поздравява за спечелването на титлата, тогава думите на треньор като него трябва да бъдат оценени. Но все още не сме спечелили. Трябва да вземем още победи и още повече да заслужим да триумфираме", категоричен е Шави.

Вижте заради какво решение феновете на Барселона са бесни на Роберт Левандовски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички