Шави е останал в шок! Дембеле е поискал кошмарно висока заплата от Барселона


Шави е останал в шок! Дембеле е поискал кошмарно висока заплата от Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

2277 0

Наставникът на Барселона – Шави Ернандес, буквално е останал „без думи“, след като е научил исканата заплата на Усман Дембеле да остане при „блаугранас“. Офанзивният френски футболист е пожелал кошмарните 850 хиляди евро на седмица, за да продължи кариерата си на „Камп Ноу“.

Френският национал е с изтичащ договор с клуба от Каталуния в края на сезона, а Барселона не може да убеди футболиста да преподпише своя договор. Особен интерес към услугите на Дембеле има от английски клубове, а Манчестър Юнайтед, Нюкасъл Юнайтед и Ливърпул са трите най-спрягани отбора за привличането на световния шампион с Франция от 2018-а година.

Според германския журналист Флориан Плетенберг, Дембеле е пожелал умопомрачителните 850 хиляди евро на седмица, за да преподпише с Барса. Това е шокирало Шави, който продължава да настоява пред ръководството на Барселона, че иска да продължи да работи с Дембеле.

Атакуващият футболист е в силна позиция за себе си да изисква повече пари предвид ситуацията с договора му, но тази сума е непосилна в този момент за Барселона, както и за редица други грандове на Стария континент. Ако някой отбор се разбере с Дембеле да му дава подобна заплата, то френският футболист ще получава по 46 млн. Евро на годишна база.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички