Шави даде яснота какво трябва да направи Барселона, за да излезе от кризата


Шави даде яснота какво трябва да направи Барселона, за да излезе от кризата
Снимка: Getty Images

2082 0

Наставникът на Барселона - Шави, говори след поредния разочароващ резултат на каталунците - 1:1 срещу Валенсия, в мач от 17-ия кръг на испанската Ла Лига. Специалистът бе категоричен, че отборът му е трябвало да грабне трите точки.

Шави убеден какво е трябвало да направи Барселона

"Заслужавахме да спечелим. Играхме много добре и направихме всичко необходимо, за да победим. Създадохме достатъчно положения за победа. Трябва да сме много по-силни в половината на съперника, но в крайна сметка загубихме две точки. Ако има нещо, върху което трябва да се съсредоточим, това е ефективността", заяви Шави след мача.

"Не можем да си простим такива пропуски. Трябва да изискваме повече от себе си. Разочарован съм, защото смятам, че този мач трябваше да бъде спечелен. Искам да бъда позитивен, че ще бъдем по-добри", добави той.

Равенството с Валенсия на "Местая" бе третият пореден мач във всички турнири, в който каталунците не успяват да си тръгнат с трите точки. Междувременно, освен незадоволителните резултати, Барселона е заплашен да не участва в голям турнир.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички