Шампионска лига е под испанска доминация


Шампионска лига е под испанска доминация
Снимка: Guliver/GettyImages

2040 0

Испанската доминация в Шампионска лига продължава с пълна сила и през новия сезон. Освен че последните три победителя в турнира са били Реал на два пъти и Барселона, през тази кампания испанците се представят отлично.

Барселона и Атлетико Мадрид стартираха ударно и нямат нито една загуба в турнира, а "дюшекчиите" спечелиха и двубоя си срещу Байерн Мюнхен с 1:0 на "Висенте Калдерон".

В същото време Реал Мадрид, който се намира в мини криза, задържа серията без поражения на представителите на Ла Лига, като завърши 2:2 срещу Борусия Дортмунд на "Сигнал Идуна Парк". В първия си мач Реал стигна до успех с 2:1 в края срещу Спортинг Лисабон.

КОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯТ ГОЛАДЖИЯ ПРЕЗ 2016?

Дори Севиля няма загубен мач, въпреки че "рохибланкос" гостуваха на Ювентус (0:0) и имаха домакински двубой срещу Лион (1:0).

Английските тимове също се представят силно до момента и имат 5 победи, 2 равенства и 1 поражение. Тотнъм е единственият носител на поражение, след като още в първия кръг записа поражение с 1:2 от Тотнъм.

Германия, който е другият представител с 4 отбора, натрупа вече 3 поражения - две на Борусия Мьонхенгладбах и една на Байерн Мюнхен. Леверкузен записа 2 поредни равенства, а Борусия е с победа и равенство.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички